Home   Wie is BelgianArt   Contact   Helpagina   Links   In de Pers
  Last update:
  SCHILDERIJEN
  NAAKT
  SCULPTUREN
  KERAMIEK
  COWPARADEweetjes, promoties,…
Lees meer >>   
Naam:
Email:
 
Wie is BelgianArt
De democratie van de kunst
Verruimende keuze
Heldere prijzen
Gebruiksvriendelijke omgeving
Maak een geïnformeerde keuze
Contacteer ons

 

Het democratiseren van de kunst

Kunst zou voor iedereen moeten zijn en door middel van het internet kan ook iedereen toegang hebben tot originele kunstwerken. Het internet dynamiseert de gang van zaken in alle economische sectoren en de kunstwereld is daarop geen uitzondering. Door kunst online te tonen en te verkopen, hebben virtuele galerijen zoals BelgianArt.be de dynamiek van de kunstverkoop drastisch gewijzigd..

Deze opschudding in de manier waarop kunst verkocht en gekocht wordt is zowel in het voordeel van de artiesten als van de kopers. "Online galerijen democratiseren het proces om kunst te kopen", zegt Marnik D'Hoore, oprichter en manager van BelgianArt. "Deze online galerijen zorgen ervoor dat originele kunst beschikbaar is voor een breder publiek en geven tegelijkertijd meer artiesten de kans hun werk te tonen."

Democratie in kunst is een van de leidende principes van BelgianArt. Iedereen die de mogelijkheid heeft om het internet te consulteren kan de tentoongestelde kunst bewonderen. Elke artiest die onze ervaren jury passeert kan zijn werk op onze site tentoonstellen, ongeacht eerdere tentoonstellingen, hoe ze zijn beoordeeld door critici of passend in een bepaalde trend of school.

 

Uitgebreide keuze

BelgianArt is niet gebonden aan mode en reputatie en probeert dan ook een zo ruim mogelijke keuze aan werk voor te stellen. Aangezien er geen limiet is op het gebied van plaats aan een online galerij, is het de ideale plaats voor een ongebonden benadering. BelgianArt kan meer artiesten toelaten dan een traditionele galerij dat kan.

In de lijn van de ongebonden benadering van BelgianArt, wordt er geen bepaalde stijl of medium bevoorrecht. Alle vormen van kunst zijn vertegenwoordigd op onze site. Voor uw gebruiksgemak zijn de kunstwerken ingedeeld in elf groepen. Er zijn zes schildersgroepen: figuratief, landschappen, abstract, stilleven, verhaal en conceptueel; verder zijn er nog vijf andere categorieën: sculptuur, print, installatie, papierwerk en fotografie.

De keuze aan artiesten op de BelgianArt online galerij is heel gevarieerd. Opkomende talenten die nog een reputatie aan het opbouwen zijn, tonen hun werk naast reeds gekende namen.

 

Heldere prijzen

De verscheidenheid aan stijlen en artiesten bij BelgianArt houdt in dat er echt voor ieder wat wils is. Dit is echt zo, ook als het op prijzen aankomt. Er is een prijsvariatie van € 25 tot € 25.000, waardoor ieder volgens zijn eigen budget kan kopen.

De prijzen zijn helder en eenvoudig bij BelgianArt. Elk tentoongesteld werk heeft een prijskaartje. In elk geval, zijn de prijzen bij Belgianart lager dan bij gelijk welke traditionele galerij. Door zijn lage administratiekosten kan BelgianArt meestal een prijsvermindering aanbieden die ligt tussen de 15% en de 20%.

BelgianArt heeft een nuchtere houding tegenover prijzen. Mensen hebben een budget en willen zich daaraan houden. Daarom hebben we het mogelijk gemaakt hebben om te zoeken volgens budget. Je kan bovendien altijd een bod doen op een kunstwerk. Dat bod wordt overgemaakt aan de artiest in kwestie. U zal geďnformeerd worden of het bod aanvaard werd door de artiest of niet. Lees ook onze algemene verkoopsvoorwaarden.

 

Gebruiksvriendelijke omgeving

De traditionele galerij in de stad kan soms intimiderend overkomen. Bij Belgianart verwelkomen we iedereen en proberen we een gebruiksvriendelijke en comfortabele omgeving weer te geven waar men in alle gemak kunst kan zoeken en kopen.

U kan BelgianArt bezoeken wanneer u maar wilt en zo dikwijls u maar wilt. U kan de werken zoveel bekijken als nodig vooraleer tot kopen over te gaan.

Mensen kopen kunst om verschillende redenen. Daarom hebben wij het voor u gemakkelijk gemaakt om volgens uw behoeften te zoeken. Bij BelgianArt houden we van kunst, maar het moet geen pakken geld kosten. Als u voor uw living een schilderij wil van 60 x 60 cm is dat voor ons in orde. Daarom kunt u in onze galerijen zoeken, niet alleen volgens categorie en artiest, maar ook volgens prijs en afmeting.

 

Maak een geïnformeerde keuze

Bij Belgianart, willen wij u helpen om op een weldoordachte manier een kunstwerk te kopen. Daarom verschaffen wij u zoveel mogelijk informatie over de tentoongestelde werken en de artiesten die ze gemaakt hebben.

Naast elk werk vind u de prijs, afmetingen en middelen die gebruikt werden om het te maken. Als toemaatje heeft BelgianArt voor elk van zijn artiesten een direct te bereiken statement, curriculum vitae en een lijst van tentoonstellingen ter beschikking.

Omdat er geen gebrek is aan tentoonstellingsruimte bij BelgianArt, hebben we ook de mogelijkheid om een gevarieerd aanbod aan kunstwerken te tonen. Dit betekent dat u de vooruitgang van zijn of haar werk kan volgen doorheen de tijd dat ze hun werken tentoonstellen. Het ongebonden karakter van onze tentoonstellingsruimte betekent ook dat we een kunstwerk online kunnen plaatsten van zodra dit afgewerkt is, wat betekent dat BelgianArt bezoekers de eerste kunnen zijn om de kunstwerken te bewonderen.

Voor contact met BelgianArt.be

Voor klantendienst en hulp gelieve ons op het volgende nummer te bellen.

Tel. 050-642.762
Fax. 050-680.604
Gsm. 0475830067
E-mail. info@belgianart.be
Managing Director. Marnik Dhoore, md@belgianart.be
Kantooruren. 8.30am. - 18.30pm

Adres
BelgianArt.be
Hoefijzerlaan 56/1
B-8000 Brugge
België

Belgianart doet zijn best om u te antwoorden binnen de 24uur.

 

 

  home | wie is belgianart | Schilderwerken | Naakt | Sculpturen | Keramiek | links | helppagina | contact
© SEO / Search Engine Optimization - by bSeen © by BelgianArt.be - Alle rechten voorbehouden